dijous, 17 de gener del 2019

Què tenen aquests programes que enganxen a una part d'adolescents?


L'ESTRENA DE GH-DUO

Aquest dimarts 8 de gener s'ha estrenat el famós programa de TV, GH-DUO.  La casa de Guadalix ha obert les seves portes a alguns de els celebritats d'Espanya.  La seva emissió va ser a les 22.00 de la nit.  Aquesta edició és molt emocionant.  És un concurs que es competeix en parella.  És més difícil que en l'edició anterior, ja que no totes les parelles es porten la mar de bé, però haurem d'espera que aporta de nou aquesta edició. S'ha de dir que les nominacions són individuals i el premi és individual.

Jo sóc seguidor d'aquest concurs.  Altres companys i companyes també. Però m'agradaria saber la teva opinió al respecte.  Així que et formulo una sèrie de preguntes per recollir la teva opinió.  Anima't a respondre!

Què en penses d'aquest tipus de programes?  Consideres que són adients per joves de la nostra edat?  Trobes que el format d'aquest concurs pot beneficiar en algun aspecte a la nostra educació?  Veure aquest concurs afavoreix conductes positives en els joves?  Ens ajuda a ser millors persones visualitzant aquest programa?

Redactor: Issiaga Sakera  

         




   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ÚLTIMA PUBLICACIÓ

CINEMA DE QUALITAT:VOTA LA MILLOR PEL·LÍCULA DEL MOMENT

Aquí us posem els tràilers de les pel·lícules que estan en les cartelleres del cinema per votar la millor: Avengers:Endgame https://www....