dijous, 10 de gener del 2019

Festivals

 El pasat 10 de Novembre es va fer un festival conjunt amb alguns influencers a SALA LA FIRA VILLAROELMetro: L5 HOSPITAL CLINIC. Aques festival era apartir dels 14 anys fins els 17 anys. L'entrada costaban, una normal 12 euros i la VIP 20 euros o la VIP.VIP que podies sopar amb els influencers que costaba 100 euros. Va ser una gran tarda, junt amb Candela Sartorius, Victor Perez, Alejo Marín, Jordi Rodriguez, Laura Mullor, Ivan Sanchez, i molts més. 
El festival va començar a les 17:30h en un local, i va acabar a les 22.30h.
Quan la gent entraba hi habia una barra on podias demanar, i el que més venien eran begudes energetiques amb licor sense alchol. A les 18:30 van començar a sortir tots els famosos per un petit escenari, on es presentaban feien algun video i algunes fotos i posaban alguna canço si habian fet alguna. Més tard, podies fer cua per ferte una fotografía amb ells o parlar una mica. Aquell dia va estar molt bé, aveure si tornen a fer un altre per Barcelona! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ÚLTIMA PUBLICACIÓ

CINEMA DE QUALITAT:VOTA LA MILLOR PEL·LÍCULA DEL MOMENT

Aquí us posem els tràilers de les pel·lícules que estan en les cartelleres del cinema per votar la millor: Avengers:Endgame https://www....