dimecres, 16 de gener del 2019

Globus d'Or 2019



El passat 6 de gener a l'hotel Beverly Hilton es van celebrar els Globus d'Or  2019 on van haver-hi moltes nominacions amb guanyadors molt diferents. Normalment es diu que els Globus d'Or són més divertits que els Oscars, encara que aquesta vegada a molta gent li ha semblat una gala insípida gràcies als seus presentadors Sandra Oh (Grey's Anatomy) i Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine), ells no ho han fet gaire malament però segons diferents fonts han fet una actuació que no ha sigut rellevant per ningú.
El primer guanyador de la nit va ser Michael Douglas com a millor actor de televisió de comedia gràcies a "The Kominsky Method". Van haver-hi moltes pel·lícules guanyadores com "Spider Man:Into the Spider-Verse" (millor pel·lícula animada), "Roma" (millor pel·lícula estrangera), "Green Book" (millor pel·lícula musical o comèdia) i "Bohemian Rhapsody" (millor pel·lícula dramàtica). Per al millor actor de sèrie dramàtica el guanyador va ser Richard Madden per "Bodyguard" i per millor sèrie dramàtica "The Americans".
Per millor música original en una pel·lícula el guanyador va ser Justin Hurwitz de "First Man", i Lady Gaga va guanyar el premi a la millor cançó original per "Shallow".
Alguns dels títols que han obtingut més premis han sigut: "The assassination of Gianni Versace: American Crime Story", "Green Book", "Roma" i "Bohemian Rhapsody".
A part de nominacions, van haver-hi moments que van fer la gala més divertida: com per exemple quan dues presentadores d'una nominació, Maya Rudolph (Bridesmaids) i Amy Poehler (Mean Girls) van protagonitzar una petició de matrimoni molt divertida per donar peu a la següent nominació. 
Si voleu saber més informació sobre els globus d'or, aquí teniu un enllaç a un article de Vogue: https://www.vogue.es/celebrities/articulos/premios-globos-de-oro-2019/38342

Redactora: Clara Llario

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ÚLTIMA PUBLICACIÓ

CINEMA DE QUALITAT:VOTA LA MILLOR PEL·LÍCULA DEL MOMENT

Aquí us posem els tràilers de les pel·lícules que estan en les cartelleres del cinema per votar la millor: Avengers:Endgame https://www....