dijous, 10 de gener del 2019

ALS JOVES ENS AGRADA EL FUTBOL! VINE A JUGAR AMB NOSALTRES!


El Esport Club Granollers és una molt bona opció per prosperar en el món de futbol!  Si tens ganes d'anar pujant de categoria, aquesta és una bona elecció!

El futbol de GRANOLLERS dels cadets del meu club fem una lliga i cadascun dels equips tots el caps de setmanes juguem per guanyar 3 punts.Si empates tens 1 punt i si perds tens 0 punts

A  Granollers entrenem els Dilluns,Dimecres i Divendres els Dilluns i Dimecres entrenem a GRANOLLERS i els Divendres entrenem els cadets a Finsobe que esta al costat de GRANOLLERS,entrenem a Finsobe perquè hi han molts equips i a cadascun equips de cadets tenen dirigits a cadascun dels camps.Els mes grans de primer equip sempre entrenen al camp de  GRANOLLERS.A vegades si hi han molts equips a GRANOLLERS I EN FINSOBE et diuen a tots els equips un camp diferent com FONTVERDA.

Quan s'acaben tots el partits de la lliga tots els equips que han quedat últims,penúltims o antepenúltim baixen de categoria,i l'equip millor de la lliga que a quedat primer s'emporta una copa de el millor equip d'aquella lliga.

Redactor:  Ian Reche


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ÚLTIMA PUBLICACIÓ

CINEMA DE QUALITAT:VOTA LA MILLOR PEL·LÍCULA DEL MOMENT

Aquí us posem els tràilers de les pel·lícules que estan en les cartelleres del cinema per votar la millor: Avengers:Endgame https://www....