dijous, 31 de gener del 2019

EEUU paralitzada per culpa del vòrtex i les temperatures de -30º

Durant el dia surt el sol, però no fa la suficient calor com per poder estar al carrer, son unes les temperatures mai captades des de el 1966 als EEUU amb la mateixa temperatura fins i tot que a l'Everest.


Tots els medis de comunicació parlen de que només per estar un par de minuts al carrer pots morir congelat, per culpa d'aquestes temperatures ja han mort 5 persones, la policia diu que a mort per estar amb "roba ligera" lo pitjor es que a mort dins de casa seva al seu garatge, aquestes temperatures son molt molt baixes en canvi a Austràlia estan batin records d'altes temperatures, aquest fets es prolongaran entre quatre i vuit setmanes més per lo qual seguiran havent morts si la gent no te cura de si mateix.

Per culpa d'aquests fets tots el medis de transports: Metro, Cotxes, Trens, Avions, Autobusos etc. estan paralitzat com tot la resta de la ciutat, tendes tancats, supermercats tancats etc. aixó fa que tot sigui molt més complicat ja que la gent a de comprar menjar i a d'agafar algun tipus de transport per arribar a les tendes. Com tot aixó es tan complicat de controlar vol dir que els Estadi Unidenses no viuen, sobreviuen a les mortals baixes temperatures.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ÚLTIMA PUBLICACIÓ

CINEMA DE QUALITAT:VOTA LA MILLOR PEL·LÍCULA DEL MOMENT

Aquí us posem els tràilers de les pel·lícules que estan en les cartelleres del cinema per votar la millor: Avengers:Endgame https://www....