dijous, 7 de març del 2019

TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE LA VAGA DEL 8M



Aquest 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, hi ha convocada una gran vaga feminista que busca aturar el treball productiu a diferents escales: laboral, eductiva i de consum. 

- Què és reclama?
   "Ens aturem per canviar-ho tot. Ni un pas enrere" Aquest és el lema de la vaga feminista d'aquest        2019, que només reclama la igualtat del àmbit laboral, l'assetjament, la violència sexual, el tràfic        de dones i la LGTBI-fòbia, entre altres.


- Qui la convoca?

   Diverses organitzacions feministes, i només l'han convocada alguns sindicats minoritaris, com:          CGT, CNT, la Intersindical Alternativa de Catalunya, i la Intersindical-CSC, els sindicats       majoritaris, UGT i CCOO

- Quins actes i manifestacions és faran?
  Al llarg del dia tindran lloc diversos actes i manifestacions però la central, és durà a terme a          Barcelona. L'hora d'inici està prevista a les 18:30h , i acabarà a Plaça Catalunya a les 20h, on hi   haurà actuacions fins a les 22h. Més enllà de Barcelona és faran concentracions a la majoria de   comarques de Catalunya. 


Redactores: Laia Colom, Sara Benakkar i Violant Garrell




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ÚLTIMA PUBLICACIÓ

CINEMA DE QUALITAT:VOTA LA MILLOR PEL·LÍCULA DEL MOMENT

Aquí us posem els tràilers de les pel·lícules que estan en les cartelleres del cinema per votar la millor: Avengers:Endgame https://www....